Kinokopla

Mitä? Missä? Milloin?

Kinokopla on turkulainen elokuvakerho, joka on toiminut jo vuodesta 1965. Elokuvakerhon toimintaa pyörittää Turun yliopiston ylioppilaskunnan valitsema elokuvatoimikunta, jonka tarkoituksena on elokuvasarjan ja muiden elokuva-aiheisten tapahtumien järjestämisen avulla edistää audiovisuaalisen kulttuurin tuntemusta. Kinokoplan järjestää vuodessa kaksi yhdeksän elokuvaa sisältävää sarjaa syksyisin ja keväisin, mitkä koostuvat monipuolisesti eri genrejä ja eri maita edustavista uutuuselokuvista.

Esitykset järjestetään Logomolla (Köydenpunojankatu 14, Turku) sunnuntaisin klo 17 ja 20. Huom. elokuvien Isäni Toni Erdmann, Silence ja The Handmaiden toiset näytökset alkavat klo 20:30. Sarjakortit, vaaleanpunainen aikaisempaan ja vaaleansininen myöhempään näytökseen, nyt myynnissä TYY:n toimistossa, Bar Kukassa ja Kirjakahvilassa hinnoin 24e ja opiskelijoille 22e (sisältää kauden 9 elokuvaa). Paikan varmistaakseen tulee näytökseen saapua 10 min ennen esityksen alkua.

Yksittäislippujen 5e/näytös osto vaatii turkoosin jäsenkortin 1e. Yksittäisliput ja jäsenkortit myydään Logomolla 10 min ennen näytösten alkua, mikäli paikkoja on vielä vapaana.

Tervetuloa elokuviin!

Palaute: kinokopla@utu.fi

Kinokoplan hallitus 2017:

Axel Ojala, puheenjohtaja
Tuomo Marttila
Henni Eronen
Markus Mickels
Valtteri Juvonen
Anni Varis
Olli Jakonen
Bea Karlstedt
Emilia Koivumäki
Ville Hakulinen