Kinokopla

Mitä?

Kinokopla on turkulainen elokuvakerho, joka on toiminut jo vuodesta 1965 lähtien. Elokuvakerhon toimintaa pyörittää Turun yliopiston ylioppilaskunnan valitsema elokuvatoimikunta, jonka tarkoituksena on elokuvasarjan ja muiden elokuva-aiheisten tapahtumien järjestämisen avulla edistää audiovisuaalisen kulttuurin tuntemusta. Kinokopla järjestää vuodessa kaksi yhdeksän elokuvaa sisältävää sarjaa syksyisin ja keväisin, mitkä koostuvat monipuolisesti eri genrejä ja eri maita edustavista uutuuselokuvista. Kaikki ovat tervetulleita näytöksiin.

Missä? Milloin?

Esitykset järjestetään Logomolla KINO (entinen MOVE 2) -salissa (Köydenpunojankatu 14, Turku) sunnuntaisin klo 17 ja 20. Lisätietoja sijainnista, pysäköinnistä ja bussiyhteyksistä löytyy Logomon sivuilta.

Sarjakortin hinta 27 € ja opiskelijoille 22 €.Sarjakortin hinta sisältää kauden kaikki 9 elokuvaa. Paikan varmistaakseen sarjakortillisen tulee saapua näytökseen 10 minuuttia ennen esityksen alkua. Sarjakortit, vihreä aikaisempaan klo 17 ja punainen myöhäisempään klo 20 näytökseen, ennakkomyynnissä TYY:n toimistossa, Bar Kukassa ja Kirjakahvilassa. Huomioithan että kortilla maksaminen onnistuu ennakkomyyntipaikoista ainoastaan TYY:n toimistossa. Mikäli sarjakortteja on vielä jäljellä sarjan alettua, niitä voi ostaa myös käteisellä tai kortilla ennen näytöksiä Logomolta.

Yksittäisliput 6 € myydään Logomolla 10 minuuttia ennen näytösten alkua, mikäli paikkoja on vielä vapaana sarjakorttilaisten saavuttua. Maksu käteisellä tai kortilla.

Miten toimintaan pääsee mukaan?

Kinokoplan sähköpostilistalle voi liittyä täältä. Sähköpostilistalle lähetetään ajankohtaista tietoa Kinokoplan tapahtumista ja elokuvista. Kinokoplan löytää myös Facebookista ja Instagramista.

Jokaisen sarjan alussa järjestetään sarjan avajaisten kunniaksi vapaamuotoinen kokoontuminen, joissa on usein ollut elokuva-aiheista ohjelmaa. Kinokoplan hallitukseen liittymisestä kiinnostuneille on jokasyksyinen uusien ilta, jossa pääsee tutustumaan kerhon toimintaan tarkemmin. Hallitukseen haku tapahtuu marras-joulukuussa ja hakemus lähetetään Tyyn sivujen kautta. Lisäksi Kinokopla osallistuu alkusyksyisin uusille opiskelijoille tarkoitetuille messuille. Näistä tapahtumista tiedotetaan lähellä ajankohtaa Koplan nettisivuilla, somessa ja sähköpostilistalla.

Tervetuloa elokuviin!

Palaute: kinokopla@utu.fi

Kinokoplan hallitus 2020:

Axel Ojala, puheenjohtaja
Mimosa Jaskari
Petteri Kalin
Konsta Kauranen
Nora Khelif
Ville Kukkonen
Sanni Kumpu
Fredu Lahdenranta
Sandra Marjamäki
Tuomo Marttila
Oskari Pekonen
Tiina Peltonen