Kinokopla

Mitä? Missä? Milloin?

Kinokopla on turkulainen elokuvakerho, joka on toiminut jo vuodesta 1965 lähtien. Elokuvakerhon toimintaa pyörittää Turun yliopiston ylioppilaskunnan valitsema elokuvatoimikunta, jonka tarkoituksena on elokuvasarjan ja muiden elokuva-aiheisten tapahtumien järjestämisen avulla edistää audiovisuaalisen kulttuurin tuntemusta. Kinokopla järjestää vuodessa kaksi yhdeksän elokuvaa sisältävää sarjaa syksyisin ja keväisin, mitkä koostuvat monipuolisesti eri genrejä ja eri maita edustavista uutuuselokuvista.

Esitykset järjestetään Logomolla MOVE 2 -salissa (Köydenpunojankatu 14, Turku) sunnuntaisin klo 17 ja 20. Lisätietoja sijainnista, pysäköinnistä ja bussiyhteyksistä löytyy Logomon sivuilta.

Sarjakortin hinta 25 € ja opiskelijoille 22 €. Sarjakortin hinta sisältää kauden kaikki 9 elokuvaa. Paikan varmistaakseen sarjakortillisen tulee näytökseen saapua 10 minuuttia ennen esityksen alkua. Sarjakortit, keltainen aikaisempaan klo 17 ja vihreä myöhäisempään klo 20 näytökseen, ennakkomyynnissä TYY:n toimistossa, Bar Kukassa ja Kirjakahvilassa. Huomioithan että kortilla maksaminen onnistuu ennakkomyyntipaikoista ainoastaan TYY:n toimistossa. Mikäli sarjakortteja on vielä jäljellä sarjan alettua, niitä voi ostaa myös käteisellä tai kortilla ennen näytöksiä Logomolta.

Yksittäisliput 5 € myydään Logomolla 10 minuuttia ennen näytösten alkua, mikäli paikkoja on vielä vapaana sarjakorttilaisten saavuttua. Maksu käteisellä tai kortilla.

Kinokoplan sähköpostilistalle voi liittyä täältä. Sähköpostilistalle lähetetään ajankohtaista tietoa Kinokoplan tapahtumista ja elokuvista.

Tervetuloa elokuviin!

Palaute: kinokopla@utu.fi

Kinokoplan hallitus 2018:

Axel Ojala, puheenjohtaja
Tuomo Marttila
Henni Eronen
Ville Kukkonen
Anniina Peippo
Anni Varis
Henna Kukkonen
Bea Karlstedt
Emilia Koivumäki