Uusi vuosi, uusi hallitus ja uudet nettisivut

Poikkeuksellinen vuosi 2020 on ohi, ja Kinokoplan on aika kääntää katse kohti tulevaa ja kevään sarjaa. Joulukuussa valittiin Kinokoplalle uusi hallitus, joka on lähipäivinä aloittelemassa elokuvavuotta. Epävakaa koronavirustilanne toki vaikuttaa yhä paljon toimintaamme: onneksemme keväältä perutut elokuvat onnistuttiin siirtämään syksyyn ja lyhyt syyssarja ehdittiin nähdä kokonaisuudessaan ennen loppuvuoden koventuneita rajoituksia.

Vallitsevasta tilanteesta johtuen kevätsarja aloitetaan tavallista myöhemmin, näillä näkymin maaliskuussa 2021. Seuraamme tilannetta ja toivomme, että kokoontumisrajoituksia voidaan siihen mennessä jo purkaa. Haluamme jatkaa perinnettä yhdessä kokoontumisesta elokuvan äärelle, turvallisesti.

Uusi vuosi tuo mukanaan myös Kinokoplan uunituoreen nettisivun. Uusi alusta mahdollistaa yleisön osallistumisen keskusteluun myös kotoa käsin kommenttien muodossa. Kuulemme mielellämme ajatuksiasi nähdyistä elokuvista tai muita Kinokoplaan liittyviä kommentteja. Sana on vapaa!

Suuri kiitos vielä kaikille kävijöillemme sopeutumisesta haastavaan poikkeusaikaan!

Elokuvallisin terveisin,

Kinokoplan hallitus