Info

Mitä?

Kinokopla on turkulainen elokuvakerho, joka on toiminut jo vuodesta 1965 lähtien. Elokuvakerhon toimintaa pyörittää Turun yliopiston ylioppilaskunnan valitsema elokuvatoimikunta, jonka tarkoituksena on elokuvasarjan ja muiden elokuva-aiheisten tapahtumien järjestämisen avulla edistää audiovisuaalisen kulttuurin tuntemusta. Kinokopla järjestää vuodessa kaksi yhdeksän elokuvaa sisältävää sarjaa syksyisin ja keväisin, mitkä koostuvat monipuolisesti eri genrejä ja eri maita edustavista uutuuselokuvista. Kaikki ovat tervetulleita näytöksiin.

Missä? Milloin?

Esitykset järjestetään Logomolla KINO (entinen MOVE 2) -salissa (Köydenpunojankatu 14, Turku) sunnuntaisin klo 17 ja 20. Lisätietoja sijainnista, pysäköinnistä ja bussiyhteyksistä löytyy Logomon sivuilta.

Sarjakortin hinta 27 ‚ā¨ ja opiskelijoille 22 ‚ā¨. Sarjakortin hinta sis√§lt√§√§ kauden kaikki 9 elokuvaa. Paikan varmistaakseen sarjakortillisen tulee saapua n√§yt√∂kseen 10 minuuttia ennen esityksen alkua. Sarjakortit, vihre√§ aikaisempaan klo 17 ja punainen my√∂h√§isemp√§√§n klo 20 n√§yt√∂kseen, ennakkomyynniss√§ TYY:n toimistossa, Bar Kukassa ja Kirjakahvilassa. Huomioithan ett√§ kortilla maksaminen onnistuu ennakkomyyntipaikoista ainoastaan TYY:n toimistossa. Mik√§li sarjakortteja on viel√§ j√§ljell√§ sarjan alettua, niit√§ voi ostaa my√∂s k√§teisell√§ tai kortilla ennen n√§yt√∂ksi√§ Logomolta.

Yksitt√§isliput 6 ‚ā¨ myyd√§√§n Logomolla 10 minuuttia ennen n√§yt√∂sten alkua, mik√§li paikkoja on viel√§ vapaana sarjakorttilaisten saavuttua. Maksu k√§teisell√§ tai kortilla.

Miten toimintaan pääsee mukaan?

Kinokoplan sähköpostilistalle voi liittyä täältä. Sähköpostilistalle lähetetään ajankohtaista tietoa Kinokoplan tapahtumista ja elokuvista. Kinokoplan löytää myös Facebookista ja Instagramista.

Jokaisen sarjan alussa järjestetään sarjan avajaisten kunniaksi vapaamuotoinen kokoontuminen, joissa on usein ollut elokuva-aiheista ohjelmaa. Kinokoplan hallitukseen liittymisestä kiinnostuneille on jokasyksyinen uusien ilta, jossa pääsee tutustumaan kerhon toimintaan tarkemmin. Hallitukseen haku tapahtuu marras-joulukuussa ja hakemus lähetetään Tyyn sivujen kautta. Lisäksi Kinokopla osallistuu alkusyksyisin uusille opiskelijoille tarkoitetuille messuille. Näistä tapahtumista tiedotetaan lähellä ajankohtaa Koplan nettisivuilla, somessa ja sähköpostilistalla.

Tervetuloa elokuviin!

Palaute: kinokopla@utu.fi

Kinokoplan hallitus 2021:

Axel Ojala, puheenjohtaja
Oona Honkanen
Mimosa Jaskari
Elina Järvinen
Konsta Kauranen
Nora Khelif
Ville Kukkonen
Julia Laukkanen
Sandra Marjamäki
Tuomo Marttila
Oskari Pekonen
Saana Vaissalo