Kinokoplan kevätsarja 2021 peruttu

Hallituksen linjaukset koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi vaikuttavat suoraan Kinokoplan toimintaan. Tämänhetkisestä tilanteesta johtuen Kinokopla on päättänyt kokonaan perua perinteisen kevään elokuvasarjansa. Seuraamme tarkasti tilannetta ja odotamme valoisampia tulevaisuudennäkymiä. Surullisesta uutisesta huolimatta tällä hetkellä ihmisten terveys on kuitenkin ensisijaisen tärkeää ja toivommekin, että jokainen pitää huolta itsestään.

Kinokopla on kuitenkin suunnitellut vaihtoehtoista toimintaa keväälle etäyhteyksien kautta. Tiedotamme tulevaisuudessa tästä lisää. Kinokoplan voit löytää sosiaalisesta mediasta Instagramista ja Facebookista, jotka kannattaa ainakin nyt laittaa seurantaan!

Aurinkoista kevättä kaikille surullisesta uutisesta huolimatta ja muistakaa pitää huolta omasta ja muiden turvallisuudesta näinä aikoina. Toivotaan, että mahdollisimman pian päästään taas palaamaan valkokankaiden äärelle.


We are sorry to inform that due to the current covid-19 situation and restrictions, Kinokopla’s traditional spring season 2021 has been cancelled. We wish that everyone can stay safe, until we are able to return to cinemas again.

Because of this rare instance, we have plans for online events during the spring instead. Stay tuned and follow us on social media to hear about upcoming events!

Leave a Reply

Your email address will not be published.