Kinokopla on palannut – syyssarja tulee!

Pitkän tauon jälkeen Kinokopla järjestää taas perinteisen syyssarjansa. Ensimmäinen elokuva pärähtää käyntiin sunnuntaina 17.10. Logomon KINO-salissa! Sarjan aloittaa Parhaan Elokuvankin kahminut Oscar-voittajana tunnettu Nomadland (Yhdysvallat, 2020).

Tuleva sarja tarjoaa taas laadukkaita ja mielenkiintoisia elokuvakokemuksia pimeneviin syysiltoihin. Näytökset pidetään tuttuun tapaan kello 17 ja 20 sunnuntaisin Logomon KINO-salissa.

Sarjakortit tulevat myyntiin tänään 6.10. Sarjakortilla pääsee näkemään syksyn sarjan jokaisen elokuvan. Kortin hinta on opiskelijoille voimassa olevalla opiskelijakortilla 23 euroa ja täysihintaisena 28 euroa.

Ennakkomyyntipaikoista Kirjakahvilassa ja Bar Kukassa maksuvälineenä käy vain käteinen. Varauduthan mieluiten käteisostoihin tasarahalla. Yksittäislippuja (6 euroa) ei voi ostaa etukäteen, vaan niitä myydään kymmenen minuuttia ennen näytöstä, mikäli tilaa on.

Tervetuloa pitkästä aikaa elokuviin!

ENG: After a long break Kinokopla will be holding its traditional fall series of movies. The series will start on Sunday, October 17th in Logomo at the KINO-hall. Movies will be shown on Sundays at 5 and 8 pm.

Tickets go on sale today in TYYs office, Kirjakahvila and Bar Kuka. Only cash in Kirjakahvila and Bar Kuka! Single tickets will not be sold beforehand, but ten minutes before the show, if there is any space left.Normal price for the ticket is 28 euros and with a student card 23 euros.

Welcome back to the movies!