5.12. Tove-erikoisnäytös ja Kohti ääretöntä -uusintanäytös

  • by

KOHTI ÄÄRETÖNTÄ: KORVAAVA NÄYTÖS

Kinokopla järjestää sunnuntaina 5.12. uusintanäytöksen Roy Anderssonin elokuvasta Kohti ääretöntä (Om Det Oändliga, 2020). Teknisen vian vuoksi elokuvan ensimmäinen näytös sunnuntaina 24.10. kello 17.00 jouduttiin perumaan.

Kinokopla haluaa kuitenkin korvata tämän kaikille kello 17.00 näytöksen sarjakortin ostaneille ja tarjoaa nyt mahdollisuuden tulla katsomaan elokuvaa uudestaan. Näytös järjestetään tavallisesti Logomon KINO-salissa sunnuntaina 5.12. klo 17:00 (Junakatu 9, 20100, Turku).

TOVE (2020) + ERIKOISVIERAANA NÄYTÖKSESSÄ EEVA PUTRO

Kinokoplan syyssarja lähenee loppuaan, mutta kaikille katsojille on luvassa vielä yksi herkullinen elokuva joulukuuksi! Kinokopla esittää sunnuntaina 5. joulukuuta kiitoksena koko syyssarjasta näytöksen Zaida Bergrothin ohjaamasta Tove -elokuvasta (2020). Vierailevana tähtenä näytöksessä nähdään elokuvan käsikirjoittaja ja yksi näyttelijöistä Eeva Putro. Elokuvan loputtua Kinokopla järjestää vielä erikoisvieraan kanssa Q&A:n, jossa Putro vastaa kysymyksiin elokuvasta. Näytös on ilmainen kaikille katsojille ja se järjestetään tuttuun tapaan Logomon KINO-salissa kello 19.00. Salin paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

HUOMIO! Edellytämme näytöksissä koronapassia tiukentuneista rajoituksista johtuen kaikilta katsojilta. Näytökseen osallistuvan tulee esittää sisäänpääsyn yhteydessä voimassa oleva todistus koronarokotuksista tai tuore negatiivinen testitulos. Muistathan ottaa mukaasi myös henkilötodistuksen, jonka esittää koronapassin tai negatiivisen todistuksen yhteydessä.

Kuvat: Cinema Mondo & Helsinki-filmi

Leave a Reply

Your email address will not be published.