Kirjakahvilan ja Kinokoplan Taiteiden yö

Turun taiteiden yönä 17.8. Brinkkalan pihassa on tarjolla musiikkia ja elokuvaa. Portit avautuvat kello 20.00.

Illan aloittaa turkulainen konemuusikko Tommi J. Vieno, cloud rapista vaikutteensa hakeva Meemio sekä elektropainotteisia maisemia maalaileva Anniina Auf.

Kello 24.00 on vuorossa säestetty mykkäelokuvanäytös saksalaisesta kauhuelokuvasta ”Golem: kuinka hän tuli maailmaan” (Saksa 1920, 76 min). Elokuva sijoittuu keskiaikaiseen Prahan juutalaisgettoon, jossa häätöuhan alla oleva yhteisö loitsii turvakseen golemin, savesta muotoillun suojelijan. Karkottajat pois ajettuaan olento kuitenkin riistäytyy luojiensa hallinnasta ja alkaa tuhota gettoa. Mykkäklassikon säestää psykedeelinen rocktrio Alkamaton.

Tapahtuma on pääsymaksuton ja ikärajaton.

Leave a Reply

Your email address will not be published.