Kinokoplan pikkujoulunäytös 15.12.2023

Pikkujoulukausi huipentuu elokuvaorgioihin! Kinokopla esittää yhteistyössä Turun Suomi-Amerikka yhdistyksen kanssa genre-elokuvan legenda Joe Danten (mm: Gremlins, Howling) ohjaaman kollaasielokuvan The Movie Orgy (2009).

Dante leikkeli ja liimaili opiskeluaikoinaan kasaan tämän eeppisen, ylettömän hirviön täynnä klippejä b-elokuvista, mainoksista, trailereista ja muusta roskasta. Alkuperäisestä kahdeksasta tunnista vajaaseen viiteen tuntiin trimmattu, virtaviivaistettu jätti on silminnäkijälausuntojen mukaan mielipuolinen, mielettömän hauska ja sisältää väitetysti jopa jonkinlaisen juonen.

The Movie Orgyn esitetään perjantaina 15.12. elokuvateatteri Kino Dianassa (Humalistonkatu 3) ja näytös on kaikille ilmainen. Elokuvan kokonaiskesto on 280 min, mutta jos lähes viisituntinen kestävyysharjoitus ei innosta, ei hätää. Dante itse kannusti katsojia poistumaan välillä salista, käymään pitsalla tai tupakalla tai kaljalla kesken elokuvan. Näytökseen on vapaa pääsy ja kulkeminen eestaas elokuvaorgian pyöriessä, vaikkapa Kino Dianan baaritiskille ja takaisin, on enemmän kuin sallittu.

Tervetuloa juhlistamaan pikkujouluja kulttielokuvan parissa!