Kinokoplan kevätsarja 2024 alkaa jälleen!

  • by

[in English below]

Keväinen Kino-sali lämpiää 10.3 Anna Hintsin Savusaunasisaruus elokuvan merkeissä!

Näytökset järjestetään Logomon KINO-salissa klo 16 ja 19.

Kevään kaikkiin näytöksiin kelpaavat sarjakortit ovat myynnissä nyt. Myyntipaikkoina ovat tuttuun tapaan TYYn toimisto, Bar Ö ja Kirjakahvila. Sarjakorttien hinnat ovat 32€ opiskelijoille ja 36€ täyshintaisena. HUOM! Bar Ö:ssä ja Kirjakahvilassa kelpaa vain käteinen.

Yksittäislippuja esityksiin myydään elokuvasalin ovelta 10 minuuttia ennen näytöksiä, jos näytökseen on vapaita paikkoja. Yksittäislippuja ei myydä etukäteen. Myös ovelta voi ostaa sarjakortteja. Näytöksissä maksuvälineenä käyvät sekä kortti että käteinen. Pyörätuolillisten paikkavarauksia voi tehdä osoitteeseen kinokopla@utu.fi.

Kinokopla’s spring series begins once again!

Spring series starts 10.3 with Anna Hints’ Smoke Sauna Sisterhood!

The movies will be presented in KINO-hall at Logomo at 16 and 19 p.m.

The serial cards, which are viable for all showings, are on sale as we speak. The serial cards are purchasable at TYY office, Bar Ö and Kirjakahvila. The serial cards are worth 32€ for students and 36€ for non-students. N.B! Bar Ö and Kirjakahvila only accept cash.Tickets for the showings are sold at KINO-hall’s door 10 minutes before the movie begins, if there are empty seats in the hall. Tickets are not purchaseable beforehand. Serial cards are also for sale at the door. We accept both cash and card. For wheelchair accessible spots, please make a reservation at kinokopla@utu.fi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.